Rama Tours

Medan, Aryaduta hotel

Medan is de hoofdstad van Sumatra en de op drie na grootste stad van het land. Het is dus een drukke stad die door haar snelle groei helaas een deel van haar grandeur heeft verloren. Maar toch is een aantal koloniale gebouwen gelukkig gespaard gebleven. Op de bovenste verdieping van de Grand Palladium Mall in Medan treedt u binnen in de lobby van het prachtige vijfsterren hotel Aryaduta. Dankzij de gunstige ligging van het hotel kunt u op elk moment van de dag het stadsleven van het bruisende Medan verkennen.

Kamers
Rust lekker uit in uw sfeervolle kamer, uiteraard van alle gemakken voorzien, en geniet van het spectaculaire uitzicht over de stad! De moderne kamers van het Aryaduta hotel zijn smaakvol ingericht en beschikken over een ruime badkamer met stortdouche. Een heerlijke plek om te ontspannen na een bezoek aan de hectische stad.

Faciliteiten
In het Aryaduta hotel kunt u genieten van de vele lekkernijen in The Restaurant of The Pastry of de heerlijke behandelingen in The Spa. En heeft u zin om te gaan zwemmen, dan kan dit in het mooi aangelegde zwembad. In het Aryaduta Hotel verveelt u zich geen moment.

Meer informatie rondreis Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.