Rama Tours

Pulau Weh, Santai Sumur Tiga Hotel

Gelegen op het meest westelijke eiland van Indonesië, Pulau Weh, vindt u het heerlijke vakantieparadijs Santai Sumur Tiga. Pulau Weh is een nog onontdekt bounty eiland met witte poederstranden en wuivende palmbomen. Één van onze favoriete accommodaties op het eiland is Santai Sumur Tiga met name vanwege de schitterende ligging aan het mooiste stukje strand van Pulau Weh. Op deze ongerepte locatie zult u weinig andere toeristen tegenkomen en kunt u van alle rust genieten. De haven van Sabang bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden. De eigenaar Freddie en zijn team zijn uiterst vriendelijk en heetten u van harte welkom!

Kamers
Santai Sumur Tiga bestaat uit een aantal bungalows die gebouwd zijn van natuurlijke lokale materialen. De bungalows hebben een balkon met uitzicht op zee en zijn ingericht met een houten vloer, bed van bamboe en een douche met warm en koud stromend water. Daarnaast zijn er onlangs een aantal nieuwe deluxe bungalows bijgebouwd. Deze beschikken over een minibar, waterkoker, koffie & thee en elektronisch kluisje. Ook zijn er familiekamers aanwezig.

Faciliteiten
In het restaurant worden heerlijke gerechten bereidt. U kunt kiezen of u binnen of buiten wenst te dineren. Vanaf het restaurant van Santai Sumur Tiga heeft u uitzicht op het knalblauwe water en de wuivende palmbomen. Op het strand staan lounge stoelen en kunt u lekker uitrusten in een hangmat. Ook beschikt het hotel over een wasseretteservice, WiFi, snorkelmateriaal en activiteitendesk.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel