Rama Tours

Bukittinggi, Royal Denai Hotel

Het Royal Denai Hotel is centraal gelegen in de stad Bukittinggi en wordt omgeven door de bergen Singgalang en Merapi. Het dak van hotel heeft de vorm van een buffelhoorn wat karakteristiek is voor deze omgeving. Het hotel ligt op enkele minuten lopen van Fort de Kock en op een kwartiertje lopen van de iconische klokkentoren Jam Gadang. Ook zijn er diverse eetmogelijkheden in de omgeving van het hotel. Vanuit het hotel kunt u de stad Bukittinggi en de omgeving goed gaan verkennen.

Kamers
De 72 simpele maar goed uitgeruste kamers van het Royal Denai hotel zijn voorzien van vloerbedekking, ventilator of airconditioning, televisie, koffie- en theefaciliteiten, wifi en eigen badkamer. De kamers zijn enigszins gedateerd, maar ruim en schoon. De deluxe kamers hebben airconditioning. Alle kamers bieden uitzicht op de tuin en beschikken over een televisie en zithoek.

Faciliteiten
Het Royal Denai hotel heeft een eigen restaurant met een uitstekende keuze aan lokale en westerse gerechten. Tevens biedt het hotel een massageservice, buitenzwembad met terrasje en palmbomen, een koffiebar, wasserette en toursdesk.

Meer informatie rondreis Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.