Rama Tours

Tangkahan, Mega Inn Lodge

De (zeer) eenvoudige Mega Inn Lodge bevindt zich te midden van de groene natuur in Tangkahan en bij het Gunung Leuser National Park. Hier komt u niet voor luxe, maar voor de ervaring in een schitterend natuurgebied. Deze accommodatie bereikt u door middel van het oversteken van een rivier per hangbrug. Een leuke ervaring!

Kamers
Rondom de tuin van de lodge, liggen 9 huisjes. De kamers zijn zeer simpel ingericht met een tweepersoonsbed, een badkamer met zeer eenvoudige douche en een wc die u met een bakje water kan doorspoelen. Slechts een aantal uur per dag is er elektriciteit aanwezig. Vanaf uw balkon met een tafel en stoeltjes aanwezig ziet u soms de apen voor u neus voorbij slingeren! Een primitief verblijf, maar wel een bijzondere ervaring rijker.

Faciliteiten
Bij deze eenvoudige accommodatie zijn weinig faciliteiten. Er is wel een restaurant aanwezig waar u ’s avonds heerlijk kunt eten onder het genot van het zingen en het gitaarspel van de lokale mensen, ontzettend gezellig! Vanaf de lodge kunt u een tochtje te maken naar het olifantenkamp of lekker een stukje te wandelen.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.