Rama Tours

Khao Yai, Belle Villa Resort

Het Belle Villa Resort ligt in het Nationale park Khao Yai en biedt fantastisch uitzicht over de verbluffende berglandschappen van het nationale park. De omgeving van het hotel is fantastisch! U waant zich in een oase van rust, midden in de natuur. Een heerlijke plek om te ontspannen na een avontuurlijke dag in het Khao Yai National Park.

Kamers
Het Belle Villa Resort beschikt over drie verschillende kamer types: deluxe rooms, special deluxe rooms en house studio’s. Alle kamers zijn ruim en comfortabel en beschikken over een eigen balkon, airconditioning, tv en eigen badkamer. De kamers zijn ingericht met een mix van Thaise en moderne stijl.

Faciliteiten
Ook het restaurant The Terrace is omgeven door weelderig groen van het National Park. Hier kunt u genieten van zowel ontbijt en lunch als diner. Het Belle Villa resort beschikt tevens over een terras en een buitenzwembad gelegen tussen de bergen.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.