Rama Tours

Koh Tao, Charm Churee Village

Charm Churee Villa is gelegen in een van de mooiste baaien op Koh Tao: de Jansom Bay. Omringd door de schoonheid van weelderige tropische bossen en sereniteit van een privé baai, waar u volop kunt genieten van zon, zee en strand. Dit prachtige hotel ligt tevens op 10 minuten van het centrum van Koh Tao. Om de kamers te bereiken moet je wel wat trappen lopen, dus het hotel is niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Kamers
de bungalows en cottages van Charm Churee hebben een warme uitstraling en zijn omringd door tropische begroeiing. Met het mooie uitzicht vanaf de afgeschermde balkons heeft u echt het idee dat u één bent met de natuur.

Faciliteiten
geniet van een ontspannende Thaise massage in de salon die direct aan de Jansom Bay ligt. Kom dineren aan zee bij het Starlight restaurant, of boek een duikexcursie en ontdek de onderwaterwereld van Koh Tao.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.