Rama Tours

Kanchanaburi, The Float House River Kwai

Niet ver van de Hellfire pass en ongeveer 2 uur rijden van Kanchanaburi ligt het schitterende drijvende hotel The Float House. Van alle alle drijvende resorts in dit gebied is dit toch wel het mooiste en meest luxueuze.

Kamers
Op grote drijvende containers liggen hier tientallen drijvende bungalows naast elkaar op de op deze plek flink stromende Kwai Noi rivier. De bungalows worden aan de achterzijde met elkaar verbonden met een loopgang. Alles is opgetrokken uit het mooiste teakhout en de kamers zijn prachtig ingericht, met mooie houten meubels, een teakhouten vloer, romantisch hemelbed, grote badkamer en ruimte voor de koffers. Bovendien beschikt elke bungalow over en privé terras met ligstoelen en schommel meteen aan de rivier. Hiervandaan kun je (wel met zwemvest!) een heerlijke verfrissende duik nemen in de rivier en je door de stroming laten meevoeren tot voorbij de laatste bungalows, waar je dan weer op de steiger klimt, terugloopt naar de bungalow en de pret opnieuw kan beginnen!

Faciliteiten
Op wandelafstand ligt de lawa grot, die tegen een entreevergoeding is te bezoeken. En op loopafstand ligt ook een klein lokaal dorpje met traditionele huisjes omgeven door bamboebossen. ‘s Avonds dineert u in het mooie restaurant in het midden van het langgerekte resort, dat evenals de bungalows boven de rivier drijft. Een prima plek om uw dag vol onvergetelijke indrukken af te sluiten!

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.