Rama Tours

Koh Samui, Secret Garden Beach resort

Secret Garden Beach Resort is een kleinschalig resort aan het witte zandstrand van Big Buddha op het tropische eiland Koh Samui. Koh Samui ligt in de zuidelijke golf van Thailand en is goed te bereiken. Het resort ligt in het midden van de baai, op het mooiste gedeelte van het strand.

Kamers
Het resort heeft in totaal 14 bungalows en een cirkelvormig zwembad in het midden. De bungalows hebben uitzicht op zee of op de tuin en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn de bungalows ontworpen met behulp van lokale materialen zoals kokoshout en bamboe. Het interieur is geïnspireerd op de oceaan en het strand en dit komt tot uiting in het gebruik van kleuren, stoffen en decoraties. De kamers hebben een originele schilderij van een lokale kunstenaar en het geeft elke kamer een unieke identiteit.

Faciliteiten
In het restaurant aan het strand kunt u genieten van een ‘a la carte’ ontbijt, lunch en diner. Het restaurant serveert zowel traditionele Thaise gerechten (het Authentic Thai Experience menu) als een Europees menu, geïnspireerd op de Franse en mediterraanse keuken. De bar bevindt zich ook direct aan het strand en is de perfecte plek om te ontspannen met een verfrissende cocktail onder het genot van een prachtige zonsondergang.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.