Rama Tours

Koh Samui, Zazen boutique resort & spa

het Zazen Boutique resort & spa ligt direct aan het strand van Bophut in het noordoosten van Koh Samui. Dit prachtige hotel ligt verscholen in een tropische tuin met vijvertjes en waterpartijen. Zazen betekent in het Japans “het vinden van innerlijke vrede”, en dat is hier zeker het geval, want het hotel straalt rust en vrede uit.

Kamers 
De zeer ruime kamers zijn smaakvol ingericht in Thaise stijl met hoge plafonds, goede bedden, tv, dvd, minibar en regendouche. Het Resort was vroeger een guesthouse voor backpackers waar je voor 150 Baht kon slapen, maar is door de eigenaren door de jaren heen tot één van de smaakvolste hotels van Bophut omgetoverd.

Faciliteiten
Het Zazen resort ligt vlakbij de tempel van de grote Boeddha en ook het Fisherman’s Village is dichtbij. Voor een heerlijke massage gaat u naar de spa, er worden yogalessen gegeven en het hotel biedt watersport activiteiten aan. Het restaurant staat bekend als één van de beste van Koh Samui, en zeker in de weekenden is het aan te raden vooraf te reserveren.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.