Rama Tours

Krabi, The Small hotel

The Small hotel is, de naam zegt het al, een klein hotelletje midden in het centrum van Ao Nang, het hoofdstrand van Krabi. Het hotelletje ligt niet meteen aan zee, maar op een paar minuten lopen van het strand. Om de hoek bij het hotel ligt een ATM en er zijn veel restaurantjes en aan de overkant, direct aan zee ligt een van de beste seafood restaurant van Krabi.

Kamers
The Small hotel heeft, ondanks de naam, ruime kamers, allen met een balkonnetje en van alle comfort voorzien. Het ontbijt wordt beneden geserveerd, gezellig op de hoek van de straat en je kunt onder het genot van een perfect verzorgd ontbijtje genieten van de dag zoals ie daar op gang komt.

Faciliteiten
Op de bovenste verdieping is er een mooi zwembad met uitzicht over de natuur en het stadje. Als je in The Small hotel verblijft, mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van het 50 meter verderop gelegen zusterhotel La Playa. Dit hotel heeft een kleine gym, maar vooral een geweldig groot zwembad! Je krijgt een handdoek mee en wandelt in 2 minuten naar dit resort.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.