Rama Tours

Phuket, The Nai Harn resort

The Nai Harn resort ligt aan de Nai Harn baai, een van de meest zuidelijke baaien van het schiereiland Phuket. Als u in een mooi luxe resort van wereldklasse wilt verblijven, aan een prachtige baai, maar ver verwijderd van alle drukte en hectiek van Phuket is dit resort een verstandige keuze.

Kamers
The Nai Harn ligt aan het einde van de baai en is tegen een heuvel opgebouwd zodat alle kamers, die modern en comfortabel zijn ingericht, vanaf het terras of balkon een prachtig uitzicht hebben over de zee en de baai.

Faciliteiten
Het resort heeft een zwembad met infinity pool, en heerlijke loungebar, meerdere restaurants, zowel binnen als buiten, en altijd met uitzicht op zee, een fitness ruimte en spa en wellness. In de baai zijn watersportactiviteiten gelukkig nog verboden, dus het is er heerlijk rustig. Het strand heeft mooie wit fijn zand en loopt gelijkmatig af in zee.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.