Rama Tours

Sukhothai, Sriwilai resort

Het Sriwilai resort is het meest luxe resort van Sukhothai. Dit sfeervolle resort ligt even vanaf de hoofdweg op twee kilometer afstand van het historische park Sukhothai. Meteen naast het hotel ligt de Wat Chedi Sung tempel die vrij te bezoeken is.

Kamers
Het resort heeft prachtige in mooie Thaise stijl gebouwde kamers en suites, en is gelegen in een tropische tuin met grote vijverpartijen. Het ligt meteen aan de rijstvelden die reiken tot aan de horizon.  Alle kamers of suites hebben een terras of balkon. De superior kamers kijken uit over de prachtige lotusvijver en de deluxe rooms met balkon over de groene rijstvelden.

Faciliteiten
Het Sriwilai heeft het grootste en mooiste zwembad van Sukhothai, een echte infinity pool! Daarnaast is er een gezellig en lekker restaurant met Aziatische en westerse gerechten en een spa en wellness faciliteiten. Het hotel heeft verschillende typen kamers, waarvan sommigen uitkijken over de rijstvelden.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.