Rama Tours

Hué, Pilgrimage Village

Het Pilgrimage Village hotel ligt op een kwartiertje rijden van het centrum van Hué, dicht bij de Tu Duc tombe, in een heerlijk tropisch groene omgeving. Een gigantisch terrein met veel palmbomen, wandelpaden en verschillende pandjes met daarin spa’s en diverse restaurants en lounges. Bij de bouw van hotel is veel gebruik gemaakt van hout, rieten daken en andere natuurlijke materialen. Het is opgezet als een Vietnamees dorp (in Indonesië zou dit kampung-stijl genoemd worden). Dit is echt een uitstekende plek voor wie houdt van de natuur en even helemaal wil ontsnappen aan het drukke Vietnamese stadsleven.

Kamers
Pilgrimage Village bestaat uit een groot aantal zeer ruim opgezette, fijne, huiselijke kamers, zelfs de standaardkamer meet al 55 m2! De bungalows zijn helemaal fantastisch, met 4 aparte gedeelten, waaronder een woonkamer, een slaapkamer, een keuken en een relaxgedeelte. Ook is er een privé-zwembad aanwezig bij de bungalows.

Faciliteiten
Er is een groot buitenzwembad met daaromheen fijne ligbedden waar u na een dagje sightseeing heerlijk kunt relaxen. U bent omgeven door veel groen. Bij de Verdana Spa kunt u genieten van een uitgebreid welnesscentrum met massages, manicurres, facials en meer. Voor kinderen is zelfs een apart spa menu samengesteld. Het Pilgrimage Village hotel heeft 2 restaurants waar Vietnamese en internationale gerechten worden geserveerd. Ook zijn verschillende lounges en bars om van een lekker drankje te genieten. Bij de receptie van het hotel kunt u terecht voor excursiemogelijkheden. Ook kunt u gratis gebruik maken van een shuttlebus naar het centrum van Hué, deze pendelt 5 keer per dag heen en weer.

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.