Rama Tours

Mai Chau, Mai Chau Ecolodge

Bovenop een heuveltje aan de rand van het Na Phon dorp met schitterend uitzicht over de weelderige rijstvelden ligt een van de mooiste lodges van Vietnam: de Mai Chau Eco lodge. Geïnspireerd door de natuur is deze schitterende lodge een oase van charme en rust. De omgeving is prachtig en zeer geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De Mai Chau Ecolodge is volledig gebouwd van natuurlijke materialen met rieten daken, bamboe interieur, houten meubels en buitendouches. Duurzaamheid staat in een hoog vaandel, zo is de lokale bevolking betrokken, wordt er gebruik gemaakt van zonne-energie, wordt afvalwater gezuiverd en wordt gedoneerd aan lokale projecten voor natuur- en cultuurbehoud van de lokale Thai bevolking.

Kamers
Elk van de 19 bungalows is zorgvuldig ontworpen in de stijl van de lokale paalwoningen en traditionele cultuur. De kamers zijn traditioneel, maar toch luxe ingericht, met veel gebruik van bamboe, hout en groene en bruine tinten. De afwezigheid van een televisie is kenmerkend voor hetgeen waar dit resort voor staat – een plek om terug naar de natuur. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, wifi en koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer. U kunt kiezen uit een superior, junior deluxe, deluxe of suite. Op de superior room na, beschikken alle kamers over een buitendouche.

Faciliteiten
De Mai Chau Ecoldoge beschikt onder meer over een prachtig groot buitenzwembad met ligbedden en een panoramisch restaurant over 2 verdiepingen van waar u een waanzinnig uitzicht heeft over het landschap. U kunt gratis fietsen huren om de omgeving te verkennen, of een uitstekende massage nemen in het knusse massage centre. Een bijzondere plek om te verblijven tijdens uw rondreis door Vietnam!

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel