Rama Tours

Cameron Highlands, Cameron Highlands resort

In het stijlvolle Cameron Highlands resort geniet u van de rust, ruimte en luxe op een prachtige locatie in de Cameron Highlands. Het hotel is gelegen tussen de theeplantages, midden in het groene heuvellandschap. Het is de perfecte uitvalbasis om uitstapjes te maken, maar daarnaast ook een heerlijke plek om weer ‘thuis’ te komen na een lange wandeling, trekking, of excursie naar de Grunung Brinchang.

Kamers
Het hotel beschikt over 56 kamers en suites die allemaal uitzicht hebben op de golfbanen en de prachtige natuur. De kamers hebben een nostalgische elegantie en zijn mooi en comfortabel ingericht in de koloniale stijl. Elke kamer heeft een zitgedeelte en een balkon.

Faciliteiten
Het hotel heeft diverse eetgelegenheden. U kunt bijvoorbeeld een heerlijk kopje traditionele thee in de Jim Thompson Tea room drinken of een heerlijke maaltijd nuttigen in het Gonbei restaurant. Tevens is er een wellnesscentrum, een leesruimte, ballroom en een boutique waar prachtige kleding en accessoires worden verkocht. De service in dit hotel is prima!

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.