Rama Tours

Penang, The Blue Mansion

The Blue Mansion is een uniek oud Chinees herenhuis. Overnachten doet u hier geheel in stijl van het eiland Penang. Dit historische hotel uit ongeveer 1800 is één van de meest bijzondere residenties die Maleisië rijk is. Het hotel heeft de UNESCO’s Asia-Pacific Heritage Award for Conservation gewonnen. Alles in het hotel is in harmonie met elkaar verbonden door de Feng Shui methode die hier is toegepast. Dit alles creëert een rustige sfeer. Het gastvrije personeel zorgt er voor dat u heerlijk kunt genieten van uw verblijf. U verblijft in Georgetown, de hoofdstad van Penang. Vanuit uw hotel bezoekt u de beroemde Gurney Drive met de vele eetstalletjes en Little China en Little India. Deze Mansion is de perfecte uitvalbasis voor het verkennen en beleven van de parel van het Oosten; Penang.

Kamers
Het hotel beschikt over 17 kamers die elk met hun eigen stijl zijn ingericht. Uw verblijf is in de deluxe kamer die geheel in traditionele sfeer is ingericht. De kamers doen klassiek, warm en hartelijk aan, waardoor u zich hier direct thuis voelt.

Faciliteiten
Het is een redelijk eenvoudige accommodatie die slechts een minimaal aantal voorzieningen biedt, zo vindt u hier bijvoorbeeld geen zwembad. Echter, The Blue Mansion is een zeer uniek hotel. Een ervaring die u beslist niet mag missen.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.