Rama Tours

Perhentian Kecil, Bubu Long Beach resort

Het Bubu Long Beach resort is gelegen aan het strand op het kleine eiland Perhentian Kecil van de Perhentian Islands. Dit resort ligt op 30 minuten varen van het vaste land. U heeft een prachtig uitzicht op de Zuid-Chinese zee. U kunt er goed snorkelen of met de boot een uitstapje maken naar het grotere eiland Perhentian Besar.

Kamers
Dit resort heeft 39 kamers. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en alle kamers beschikken over airconditioning, badkamer met douche, wastafel, toilet en een balkon of terrasje met een zitje. Als u wenst kunt u ook in een kamer met zeezicht verblijven.

Faciliteiten
In het Bubu Long Beach resort kunt u een drankje nemen in de bar of een heerlijk hapje eten in het restaurant. Daarnaast worden er verschillende watersportmogelijkheden aangeboden zoals kanoën en snorkelen. Tevens is er een duikcentrum aanwezig waar u bijvoorbeeld een duikcursus kunt volgen om een PADI te halen.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.