Rama Tours

Tioman, Japamala resort

Op het eiland Tioman, het meest ongerepte eiland aan de oostkust van West-Maleisië, vindt u het prachtige Japamala boutique resort. Dit kleinschalige resort is een tropisch paradijs omgeven door ongerept regenwoud, spectaculaire bergkliffen, een rustig wit strand en een turquoise zee met kleurrijke onderwatertuinen en vissen. Het resort is zodanig opgebouwd dat alle 13 kamers en faciliteiten een weerspiegeling zijn van de sereniteit van hun omgeving. Respect en liefde voor de natuur staan hier zeer hoog in het vaandel, en dat is ook goed te zien aan het rustieke maar luxueuze ontwerp. Voor de realisatie van Japamala is namelijk niets van de natuur weggehaald; er is juist om de natuur heen gebouwd en laat dát nu net de charme zijn van het resort. De luxe kamers, die allen verschillend zijn, zijn omringd met jungle en met kronkelende houten loopbruggen met elkaar verbonden. Het gebruikte materiaal komt onder meer van de lokale kampung en van de Orang Asli, de oorspronkelijke bewoners van Maleisië. Een verblijf in dit resort is simpelweg uniek, en staat garant voor pure ontspanning.

Kamers
Japamala resort telt 13 sfeervolle en elegante chalets en villa’s, allen met hun eigen charme. Voor de bouw van de kamers is gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. U heeft uitzicht op de jungle, óf bij de luxere chalets zelfs op de azuurblauwe Zuid-Chinese zee. De kamers bieden veel privacy en zijn uitgerust met airco, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een televisie. De luxere kamers beschikken tevens over een privé zonneterras en ‘plunge pool’ waarin u op elk willekeurig moment verkoeling kunt zoeken.

Faciliteiten
Tot de faciliteiten behoren een mooi buitenzwembad met luxe bedden en een Spa. Overdag kunt u ook plaatsnamen in één van de romantische gazebo’s aan het strand. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het Tamarind restaurant, een zusterrestaurant van de Tamarind restaurants in Kuala Lumpur en Singapore. Op één van de meest iconische plekken van het resort, namelijk een overdekt paviljoen op water, vindt u Mandi Mandi. Hier geniet u van cocktails terwijl u uitzicht heeft op de mooiste zonsondergangen. Nieuw is Il Tempio, een Italiaans restaurant waar u tevens terecht kunt voor een goed glas wijn. Wenst u overdag iets actiefs te doen, dan kunt u onder andere duiken, snorkelen of kajakken. Ook worden er jungle trekkingen georganiseerd en kunt u een bootexcursie maken naar de nabij gelegen eilanden.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel