Rondreizen - familiereis:

 • Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok

  24-daagse rondreis

  Tijdens deze fascinerende rondreis naar Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de mooiste stranden.

  U begint...

 • Veelzijdig Bali en Lombok

  24-daagse rondreis

  Met deze complete rondreis combineert u het beste van deze twee fascinerende eilanden! U bezoekt zowel de mooiste strandbestemmingen als de ongerepte binnenlanden. Bali en Lombok zijn heel verschillend, maar vullen elkaar perfect aan!

  U begint deze rondreis...

 • Bali en de Gili eilanden

  20-daagse rondreis

  Tijdens deze rondreis bezoekt u de mooiste plekken van Bali en sluit u af op de paradijselijke Gili eilanden, voor de kust van Lombok gelegen.

  U begint in Sanur, de ideale bestemming om even lekker bij te komen...

 • Fascinerend Bali

  21-daagse rondreis

  Tijdens deze uitgebreide rondreis over het paradijselijke Bali maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking met hun bijzondere Hindoeïstische cultuur, de prachtige stranden en het weelderige natuurschoon van de binnenlanden.

  U begint in Sanur, de ideale bestemming...

 • Familiereis West- en Oost Maleisië

  25 dagen

  Tijdens deze familiereis verkent u de west- en oostkust van het schiereiland West-Maleisië en Sarawak en Sabah. U maakt kennis met het bruisende Kuala Lumpur, de prachtige theeplantages van de Cameron Highlands, het mooie eiland Penang en de cultuurrijke oostkust....

 • Familiereis Sri Lanka

  21-daagse reis

  Sri Lanka is een perfecte bestemming voor een reis met het gezin en/of de familie! Het is een land met vele gezichten en contrasten, prachtige stranden en een afwisselende natuur. Voor de kinderen moeten er uiteraard ook interessante en spannende...

 • Java en Bali Klassiek

  27-daagse rondreis

  Deze complete rondreis, ‘Java en Bali Klassiek', neemt u mee van west naar oost Java, waarna u de oversteek maakt naar het magische Bali. Onderweg mist u geen enkel hoogtepunt. Niet voor niets is Java het culture hart van Indonesië...

 • Sri Lanka Compleet

  24-daagse reis

  Sri Lanka is een land van vele gezichten en vele contrasten. Het land biedt niet alleen mooie stranden, maar ook een prachtige natuur en cultuur.

  In deze complete reis wordt geen enkel hoogtepunt overgeslagen. Nadat u volledig bent...