Rama Tours
rondreis bali canggu 22 voor blog

Chillen in Canggu

25 oktober 2019

Canggu is op het moment zonder twijfel één van de hipste plekjes op Bali. Het is een gezellig surfersdorp waar talloze trendy restaurants, bars, beach clubs en boetiekjes zich hebben verzameld.

Surfen in Canggu

Canggu ligt in het zuiden van Bali. Deze zuidkust is geliefd bij vele surfers vanwege de fijne golven. Overdag wordt er dan ook volop gesurft in Canggu, op allerlei niveaus, van beginners tot ver gevorderden. Het is hier heel gemakkelijk om surflessen te boeken, op iedere hoek van de straat vind je wel een surfshop die je graag op weg helpt. Ben je zelf niet van het surfen? Geen probleem, laat je vallen in een zitzak, ofwel “beanbag”, op het strand en enjoy the show! Het is een heel leuk gezicht om alle surfers over de golven te zien racen.

Surfen in Canggu, Bali

Hippe beach clubs

Sowieso heeft Canggu veel meer te bieden dan alleen surfen! De vele beach clubs maken het een heerlijke plek om te relaxen en simpelweg te genieten van zon, zee en zand! De meest bekende beach clubs zijn La Brisa, Finns Beach Club en Old Man’s. Alle drie hebben ze een hele andere sfeer en zo is er voor ieder wat wils. La Brisa is een plaatje om te zien met fijne zithoeken, zitzakken, wuivende palmbonen en een zwembad dat bestaat uit 3 niveaus. Old Man’s ligt wel aan het strand, maar is iets meer horeca gericht. Hier vind je vrolijk gekleurde muurschilderingen, parasols en picknicktafels. Finns Beach Club is wat chiquer en een stuk moderner qua stijl. Je kunt hier ultiem relaxen op de comfortabele ligbedden en wordt aan je bedje bediend door het vriendelijke personeel. Als de zon in de zee zakt veranderen de beach clubs in gezellige bars met (live)muziek en cocktails tot in de late uurtjes.

Beach club in Canggu, Bali

Old Man's in Canggu, Bali

Meer dan alleen strand!

Een verblijf in Canggu zou niet compleet zijn zonder de gezellige straten van dit dorpje te verkennen. De makkelijkste manier om dit te doen is per scooter. Overal vind je kleurrijke muurschilderingen, hippe boetiekwinkels en sfeervolle restaurantjes. Voor een souvenir aan je onvergetelijke tijd in Canggu kun je het beste terecht bij Love Anchor, een overdekte bazaar waar werkelijk van alles verkocht wordt! Op weg naar Love Anchor kom je voorbij Betelnut, een absolute aanrader als je houdt van lekker eten en ijskoude smoothies.

Love Anchor in Canggu, Bali

Palmbomen in Canggu, Bali

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bekijk onze voorbeeldreizen naar Bali

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.