Beste Arielle,

Hartelijk dank voor de leuke kaart bij onze thuiskomst van onze reis naar Sri Lanka. We kijken terug op een heerlijke vakantie en een fantastische reis. We hebben van het begin tot het eind genoten: van de natuur, de cultuur, de mensen, de grote variëteit aan landschappen, de vriendelijke mensen, de gastvrijheid en het lekkere eten. Kortom, een reis om nooit te vergeten.

Sri Lanka is een prachtig land en de lokale agent had alles prima geregeld. We hadden een zeer goede en fijne chauffeur (Susantha), die ons bovendien veel over het land heeft verteld. De hotels waren over het algemeen goed (vooral in Kandy en Trinco Blue in Trincomalee en de home stay in de prachtige nieuwe tenten). Twee hotels sprongen er echt negatief uit: Flower Garden, waar een grootscheepse verbouwing, vakantieplezier in de weg staat en JKAB met zeer kleine kamers en in elk geval niet gelijkwaardig aan Trinco Blue. Ons advies: wellicht zijn er betere optie in deze gebieden, zeker Flower Garden zou je het komende half jaar niet moeten boeken!

Tot slot nog een compliment voor de keuze voor ons verblijf in de homestay. Er is een prachtig verblijf van gemaakt. Mooie tenten, hele goede bedden, fijne sfeer van rust en natuur. De bijbehorende excursies en de bitterballen maakten het een prachtige afsluiting van een gedenkwaardige reis.

Hartelijke groet,

Arjan en Diana