Rama Tours

Amed, Hidden Paradise

het Hidden Paradise hotel doet zijn naam eer aan: dit kleinschalige hotelletje aan de kust van Amed is een verborgen en gemoedelijk paradijsje, vooral geschikt voor mensen die van rust en snorkelen houden. De tuin waarin de bungalowtjes van Hidden Paradise liggen is erg groen en biedt veel schaduw, kleurige en heerlijk ruikende bloemen en het geluid van tropische vogels. Hoewel nagenoeg de hele kust van Amed bestaat uit keien of rotsen, bestaat het gedeelte dat vlak voor Hidden Paradise ligt juist uit zand. Hierdoor kunt u gemakkelijk de zee in om snorkelend de mooie koraalriffen van Amed te bewonderen.

Kamers

Hidden Paradise bestaat uit 16 eenvoudig maar goed verzorgde vrijstaande bungalowtjes. Deze bungalowtjes beschikken over airconditioning of ventilator, zijn ingericht met teak-houten meubels en hebben een gezellig terrasje voor de deur. De badkamer bevindt zich deels buiten.

Faciliteiten

Het mooi vormgegeven zwembad wordt door palmen en andere tropische vegetatie omzoomd en is de ideale plek om verkoeling en rust te zoeken. Het restaurant en de bar van Hidden Paradise liggen pal aan zee, en hier worden zowel Balinese als Westerse gerechten geserveerd. Het Hidden Paradise hotel beschikt verder over een eigen duikschool en een winkeltje waar u souvenirs en dagelijkse benodigdheden kunt kopen.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.