Rama Tours

Amed, Kembali Beach Bungalows

Kembali Beach Bungalows is een mooi opgezet, ontspannen en kleinschalig strandhotel in Amed, Oost Bali. Het hotel biedt 8 mooie bungalows met uitzicht op zee, een mooie tuin, een half open restaurant en een gezellig zwembad. De combinatie van Nederlands eigendom en lokaal Balinees personeel resulteert in een ontspannen sfeer die perfect Westers comfort combineert met Aziatische sereniteit.

Kamers
Alle 8 bungalows zijn ruim en hebben airconditioning, plafondventilators, een eigen badkamer met toilet en douche en een grote houten veranda. Het uitzicht op zee is geweldig en vanuit de tuin ziet u in de verte de majestueuze Gunung Agung (de hoogste berg in Bali). Alle bungalows zijn vrijstaand bijna verborgen in een weelderige tropische tuin, waardoor u veel privacy heeft.

Faciliteiten
Slechts 10 meter vanaf het strand, net voor het hotel, vindt u een prachtig koraalrif dat zeer geschikt is om te snorkelen. In de omgeving van Amed zijn veel duikplekken. Kembali Beach Bungalows werkt samen met een lokale duikschool zodat u gemakkelijk een duik kunt boeken. Het hotel beschikt tevens over 24-uurs receptie, een mooi buitenzwembad, wifi en een eigen restaurant.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel