Rama Tours

Nusa Penida, Batan Sabo Cottage

het idyllische Batan Sabo Cottage hotel ligt verscholen tussen wuivende palmbomen aan de westkant van Nusa Penida. Een sfeervolle accommodatie omringd door tropisch groen en met uitzicht op zee.

Kamers
het kleinschalige Batan Sabo heeft in totaal 6 triangelvormige kamers, ieder met een eigen badkamer en zitje voor de kamer. De kamers zijn ruim en voor de inrichting is veelal gebruik gemaakt van het werk van lokale ambachtslieden. Alhoewel de kamers vrij simpel zijn ingericht zult u niets tekort komen. Zo zijn de kamers onder andere uitgerust met air conditioning, een kluis, minibar en waterkoker.

Faciliteiten
na een dag touren over het eiland is het heerlijk afkoelen in de infinity pool van Batan Sabo. Ook overdag is het heerlijk toeven aan het zwembad dankzij de comfortabele ligbedden.  Bij de receptie kunt u diverse tours boeken die u langs de hoogtepunten van Nusa Penida brengen. Iedere ochtend wordt een Engels en continentaal ontbijt geserveerd.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.