Rama Tours

Nusa Penida, CoCo resort Penida

CoCo resort Penida is een kleinschalige accommodatie met idyllische witte bungalows met rieten daken die zorgen voor het ultieme vakantie gevoel! De bungalows worden omringd door tropische tuinen en staan rondom het zwembad.

Kamers 
de witte bungalows staan allemaal los van elkaar. Vanbinnen zijn de kamers redelijk eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Allen zijn voorzien van een eigenbadkamer en privé zitje zodat u ‘s avonds nog lang van de zwoele zomeravonden kunt genieten. De familiekamers beschikken over een vide.

Faciliteiten
voor complete ontspanning door middel van een Balinese massage kunt u terecht in de spa van het resortje. Gedurende de hele dag kunt u terecht in de CoCo Grill & Lounge Bar voor heerlijke Indonesische maaltijden. Uiteraard heeft het hotel een fijn zwembad en als u toch zin heeft om op stap te gaan kunt u bij de receptie terecht voor hulp bij het boeken van verschillende excursies over het eiland.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.