Rama Tours

Udaipur, Hotel Rajdarshan

Het nette hotel Rajdarshan heeft een centrale ligging in Udaipur aan de oevers van het Swaroop Saga meer dat een van de drie voornaamste meren van de stad is. De verschillende bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende stadspaleis, het sprookjesachtige drijvende paleis Jag Mandir en het museum Bagore-ki-Haveli zijn eenvoudig te bereiken. Al met al is dit een prima middenklasse hotel met zeer vriendelijk personeel dat er alles aan zal doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kamers
Alle kamers van hotel Rajdarshan zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht en naast 42 standaard kamers, telt het hotel ook 10 deluxe kamers die iets ruimer zijn en als extra over een balkon beschikken. Veel van de kamers bieden panoramisch uitzicht over het meer en de oude stad.

Faciliteiten
Het zwembad van het hotel wordt omringt door de prachtige groene tuin en vormt een oase van rust. En als u na een intensieve dag vol prachtige paleizen wel wat extra ontspanning kunt gebruiken, dan raden wij een bezoekje aan de spa van het hotel aan. Op het dakterras van het hotel bevindt zich de bar en het restaurant van het hotel. Een uitstekende plek om te genieten van heerlijke maaltijden en natuurlijk een fantastisch uitzicht.

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel