Rama Tours

Borobudur, Rumah Dharma hotel

Rumah Dharma is een erg leuk kleinschalig en gemoedelijk hotelletje op ongeveer 2 kilometer van de Borobudur, mooi tussen de rijstvelden in gelegen, net buiten een dorpje. Vanaf de entree van Rumah Dharma kunt u nog net het topje van de Borobudur zien en bij helder weer aan de andere kant de vulkaan Merapi.

Kamers
Er is slechts een handjevol kamers, aan weerszijde van een binnentuintje met paadjes, een zwembad en een klein restaurantpaviljoen. De kamers zijn ruim, in typisch Javaanse vierkante Joglo stijl gebouwd en zijn voorzien van airconditioning, een badkamer met douche en een terras voor de deur.

Faciliteiten
Rumah Dharma beschikt sinds kort over een zwembad, waar u verkoeling kunt zoeken na het beklimmen van de Borobudur of een verkenning van de omgeving. Er is een restaurantpaviljoentje waar heerlijke rijsttafels worden geserveerd en u kunt gebruik maken van de fietsen die het hotel gratis ter beschikking stelt. Ook organiseert het hotel leuke fietstochten onder begeleiding door de omgeving van rijstvelden en kleine dorpjes, waarbij stops worden gemaakt bij lokale huizen, pottenbakkerijtjes en andere producenten van lokale ambachten.

Meer informatie rondreis Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.