Rama Tours

Borobudur, Saraswati Boutique hotel

Waarom zou u de Borobudur bezoeken vanuit de verderop gelegen stad Yogyakarta, terwijl u ook in stijl kunt verblijven aan de voet van dit wereldberoemde tempelcomplex? Niet alleen vanwege de sublieme ligging (letterlijk op luttele minuten loopafstand van de Borobudur), maar ook vanwege de grandeur en unieke sfeer, is het Saraswati Boutique hotel onze persoonlijke favoriet in deze omgeving!

Kamers
De 18 kamers van dit hotel zijn ingericht in oude Javaanse stijl, gecombineerd met Victoriaanse accenten en moderne faciliteiten. Naast de standaard kamer kunt u ook kiezen voor een grotere junior suite, een Royal suite of een super Royal suite. Alle kamers kijken uit op de groene binnentuin.

Faciliteiten
Het hotel organiseert Javaanse kunstlessen zoals schilderen en traditioneel keramiek maken. Ook worden er fietsen verhuurd en kunt u vanaf het hotel een mooie tour per paard en wagen maken door het authentieke Javaanse landschap van rijstvelden en kampungs. Het hotel heeft een mooi zwembad met ligbedden en zitjes; de ideale plek om te ontspannen of u in te lezen over de geschiedenis van de Borobudur. Culinair is alles goed verzorgd; het restaurant serveert een prima ontbijt en ’s avonds kunt u hier in een klassieke sfeer dineren.

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel