Rama Tours

Banjarmasin, Swiss Belhotel

Gelegen midden in het centrum van Banjarmasin en aan de Martapura rivier, is het 4-sterren Swiss Bel Banjarmasin een van de beste hotels van de stad, samen met het Mercure misschien wel dé beste. Het heeft een strakke en moderne uitstraling, zowel buiten als binnen, met als kleine uitzondering van het dak van de entree dat in de typische traditionele stijl van Kalimantan is gebouwd.

Kamers

Met 60 kamers is het hotel middelgroot te noemen. Deze kamers bestaan voornamelijk uit superior kamers (52), daarnaast zijn er nog 4 deluxe rooms, 2 junior suites en 2 presidential suites. Een superior kamer is goed genoeg, deze hebben met de roodbruine stoffen en vloerbedekking een warme uitstraling en beschikken over de faciliteiten die je van een 4-sterren hotel mag verwachten: airconditioning, kluisje, koelkast, flatscreen tv en waterkoker.

Faciliteiten

Een mooi vormgegeven zwembad op de binnenplaats, inclusief poolbar, is de nieuwste toevoeging aan het hotel en de belangrijkste reden dat het inmiddels een 4-sterren hotel is geworden. Een fijne plek om even aan de drukkende, broeierige warmte van de stad te ontsnappen. Verder is er een klein fitness centrum en spa, koffie corner en uiteraard een restaurant.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Marjo Derikx
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.