Rama Tours

Derawan, Reza Lodge

Reza Lodge is een eenvoudige, doch zeer propere accommodatie op het hoofdeiland van de archipel, Derawan. De leukste hotelletjes en homestays op Derawan zijn gebouwd op palen in zee, zodat je vanaf je terras zo de vissen en vaak ook de schildpadden ziet zwemmen. Zo ook Reza hometay, dat ook nog midden in het dorpje ligt, met de beste restaurantjes op een paar minuten loopafstand. Derawan is de uitvalsbasis om andere eilanden in de archipel te bezoeken, als dagtocht of als meerdaagse tocht waarbij u dan ook op de andere eilandjes overnacht.

Kamers

Reza bestaat uit slechts 7 bungalows, waarvan een aantal aan de kust/het strand en een aantal op palen boven het water gebouwd. Het leukste is natuurlijk om in de kamers op het water te verblijven, iets dat we uiteraard bij boeking ook aangeven, evenals het verzoek voor een kamer met airco. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar zijn comfortabel genoeg en hebben een fijne kleine veranda voor de deur.

Faciliteiten

In het restaurant gedeelte dat eveneens op de pier is gebouwd, worden goede Indonesische maaltijden geserveerd. Vanaf de pier is het trouwens goed mogelijk dat u een of meerdere zeeschilpadden spot. De eigenaresse van Reza werkt samen met een vriendelijke visser die een speedboat heeft en waarmee u de zee op kunt om te gaan vissen of te snorkelen.

Meer informatie rondreis door Kalimantan »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.