Rama Tours

Tanjung Puting, Rimba Lodge

De Rimba Lodge is alleen per boot te bereiken en is gelegen midden in de jungle, op een van de eilanden van het Tanjung Puting National Park. Vanuit de lodge kunt u het regenwoud en de uitgestrekte waterwegen per klotok (rivierboot) verkennen. Het is een fijne plek om te verblijven als u van natuur houdt; met enig geluk ziet u hier – vanaf de vlonders die over het hele terrein lopen – diverse vogelsoorten en reptielen, of zelfs de bijzondere neusaap.

Kamers

De logde heeft totaal 35 kamers, waarvan 12 Ruby rooms, 4 Sapphire rooms, 4 Amethist rooms , 12 Emerald rooms en 3 Diamond rooms. Alle kamers zijn voorzien van een klamboe, bureautje met stoel en douche en toilet. De uit hout opgetrokken Ruby rooms zijn het eenvoudigst en beschikken alleen over een fan en koud stromend water. De Sapphire rooms zijn iets beter en hebben ook warm water. De Amethist, Emerald en Diamond rooms zijn het beste en hebben behalve de andere voorzieningen ook airconditioning. Laatstgenoemd kamertype, de Diamond room, is het modernste en het grootst.

Faciliteiten

Er is een prima restaurant, waar de drie dagelijks maaltijden worden geserveerd. Daarnaast kunt u genieten van een drankje in de lounge met lectuur over de omgeving en is er een klein winkeltje voor jungle-benodigdheden en snacks. Er is een platform waar u een goede kans heeft bijzondere vogels en apensoorten te spotten. Vanuit de lodge worden diverse tourprogramma’s aangeboden. Een bezoek aan het orang oetan opvangcentrum Camp Leaky of speciale vogelspot-tours. U kunt op aanvraag een massage inplannen, als u bijvoorbeeld flink gewandeld heeft of lang op de houten klotok heeft rondgevaren.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.