Rama Tours

Sumbawa, Bima, Lambitu hotel

Door de gunstige ligging van het Lambitu hotel, midden in het centrum van Bima, heeft u vanuit dit hotel alles binnen handbereik. Zo vindt u er tal van kleine winkeltjes en eetkraampjes op loopafstand en is het een goede uitvalsbasis om uitstapjes te maken in de omgeving. Tevens begint of eindigt een reis over Sumbawa doorgaans in Bima. Dat gezegd hebbende is het Lambitu hotel een zeer eenvoudig hotel en moet u hier absoluut geen luxe verwachten.

Kamers
Het overgrote deel van de kamers is voorzien van airconditioning, warm water, een tv en een kleine koelkast. De stroom wil echter nog wel eens uitvallen waardoor dit alles niet altijd even goed werkt. Het hotel heeft diverse kamertypes maar eigenlijk is het alleen aan te raden om de hoogste kamer categorie te boeken.

Faciliteiten
In het restaurant van het hotel wordt iedere ochtend een Indonesisch ontbijt geserveerd. Veel meer faciliteiten zult u in het Lambitu hotel niet vinden. ‘s Avonds adviseren we u een hapje te gaan eten bij het nabij gelegen restaurant Lila Graha.

Meer informatie rondreis over de Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.