Rama Tours

Rondreis Laos-Cambodja

De landen Laos en Cambodja zijn twee reisbestemmingen in Zuidoost-Azië die vaak gecombineerd worden. Gaat u zelf een dergelijke combinatiereis maken, dan kunt u in ongeveer drie weken tijd de belangrijkste hoogtepunten van beide landen ervaren. Wilt u het maximale uit uw reis door Laos en Cambodja halen, dan kan het waardevol zijn om een reisplan op maat samen te laten stellen, dat compleet op uw individuele wensen is afgestemd.

De reisspecialisten van Rama Tours kunnen u hierbij helpen. Zij hebben Laos en Cambodja vaak bezocht en weten daarom als geen ander wat er mogelijk is. In nauw overleg met u stellen zij graag een vrijblijvend reisschema voor u op.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten van Laos

Wanneer u uw reis in Laos begint, dan is de kans groot dat u aankomt in Luang Prabang. Dit is een schitterende stad die barst van de historie. U vindt er bijvoorbeeld tempels, musea en kunt er ook grotten en watervallen bezoeken. Naast Luang Prabang is ook een bezoek aan Vang Vieng een echte aanrader. Deze plaats ligt aan de Nam Ou rivier, wat u de mogelijkheid biedt om gemakkelijk de prachtige natuur langs deze rivier te ontdekken. Verder mag ook een bezoek aan de stad Vientiane zeker niet ontbreken. Hier zijn de Franse invloeden, afkomstig uit het koloniale verleden van Laos, nog goed merkbaar. Andere bezienswaardigheden die wij zeker een bezoek waard vinden, zijn bijvoorbeeld de 4.000 eilanden (Si Phan Don), een bezoek aan de bergstammen in Noord-Laos en de vlakte der kruiken (Phonsavan).

Hoogtepunten van Cambodja

Vanuit Laos reist u vervolgens gemakkelijk per vliegtuig naar de Cambodjaanse stad Siem Reap. Deze stad is een perfecte uitvalsbasis om van hieruit de wereldberoemde tempels van Angkor Wat te bezoeken, iets wat voor veel reizigers hét hoogtepunt van een reis door Cambodja is. Naast Angkor Wat, staat Cambodja ook bekend om het oorlogsverleden van het land. Wanneer u hier meer over wilt weten, dan moet u zeker een bezoek aan de hoofdstad Phnom Penh brengen. Bij deze stad vindt u bijvoorbeeld de indrukwekkende ‘Killing Fields’ en het evenzo indrukwekkende Tuol Sleng Museum. Gelukkig biedt Cambodja ook voldoende mogelijkheden ter ontspanning. Reis bijvoorbeeld door naar Sihanoukville en het nabijgelegen Koh Rong en geniet hier, als afsluiting van uw vakantie, van de prachtige stranden.

Naar Laos en Cambodja reizen met Rama Tours

Wilt u optimaal genieten van uw reis naar Laos en Cambodja, dan kunnen wij u individuele rondreis van harte aanbevelen. In dat geval volgt u een reisplan dat volledig is afgestemd op de wensen van u en uw reisgenoten en bent u niet gebonden aan de beperkingen van een groepsreis. Onze reisspecialisten stellen graag een dergelijk reisplan voor u samen. Op basis van de door u gewenste reisperiode, uw budget en uw reisdoelen, kunnen zij in nauw overleg met u een haalbaar reisschema opstellen.

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.