Rama Tours

Bolavenplateau, Tad E-tu resort

Tad E-Tu resort is gebouwd op een voormalige koffie- en theeplantage in de prachtige natuur, ver weg van de bewoonde wereld. Een ideale plek om de omgeving van het Bolavenplateau te verkennen en te genieten van de rust en de natuur.

Kamers
De bungalows in het E-Tu resort zijn eenvoudig maar schoon en de plek maakt alles meer dan goed. De bungalows hebben een veranda met prachtige uitzicht. Een hele fijne plek om te ontspannen! De badkamer is sober maar functioneel. Doordat u op het Bolavenplateau verblijft, op ca. 1100 meter hoogte, heerst er een aangename temperatuur waardoor airconditioning niet nodig is. Verder zijn de kamers voorzien van een ventilator, waterkoker en koelkastje.

Faciliteiten
Doordat het Tad E-Tu resort zeer afgelegen is, bent u voor het avondeten gebonden aan uw hotel. Er worden heerlijk, doch eenvoudige, maaltijden voor u bereid. In de algemene ruimtes van het hotel is Wifi aanwezig. Vanuit het resort zijn diverse trektochten te ondernemen.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.