Rama Tours

Bolavenplateau, Tad Fane Resort

Het Tad Fane resort ligt op het Bolavenplateau, één van de mooiste plekken in Zuid Laos. Het eco-resort heeft een fenomenaal uitzicht over de watervallen van Tad Fane, welke in een 200 meterdiepte storten. Boven de waterval strekt zich de weelderige jungle van Dong Hua Sao uit. Het is een van de 18 ‘National Biodiversity Conservation Areas’ in Laos. Om het eco toerisme te ondersteunen wordt vanuit dit resort de lokale bevolking gestimuleerd om hun handgemaakte waren en kunst te verkopen. Op die manier hebben zij een bron van inkomsten uit het toerisme in plaats van jagen en houtkap.

Kamers
De 14 comfortabele bungalows hebben een privé badkamer met warme douche. Airconditioning is niet nodig in deze koele regio. In de winter kan het ’s avonds en ’s nachts aardig afkoelen. Het resort zorgt dan voor extra dekens. En vraagt u ook eens naar de ruime familiekamers wanneer u met het gezin reist.

Faciliteiten
De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen door de jungle. Het personeel van het resort of een dorpsbewoner zal u hier graag bij begeleiden!. In het restaurant van het Tad Fane Resort kunt u genieten van allerhande gerechten uit de wereldkeuken en in de bar kunt u ’s avonds bij de open haard heerlijk bijkomen van een actieve dag.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.