Rama Tours

Luang Prabang, Mekong Riverview Resort

Gelegen op een goede locatie op de punt van het schiereiland van Luang Prabang, dicht bij de Mekong rivier, ligt het schitterende Mekong River View Resort. Dit kleinschalige boutique hotel heeft een mooie Franse koloniale inrichting en is zeer sfeervol. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Kamers
Er zijn slechts 18 kamers in het Mekong River View Resort en ze zijn bijna allemaal gelegen aan de voorzijde van het pand. De kamer hebben weliswaar tussen de palmbomen door, uitzicht op de prachtige Mekong rivier. De superior river view kamer is het voordeligst. Dit kamertype heeft een heerlijke veranda en meet 32 m2. De superior suites zijn een flinke slag groter met 48 m2 en hebben een groot balkon aan de zijkant. De luxe junior suites zijn iets kleiner dan de superior suites, maar liggen aan de voorkant en bieden het beste uitzicht. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, fan, kluisje en flatscreen tv. De inrichting is warm en luxe, met schitterende gelakte houten vloeren en meubilair.

Faciliteiten
De faciliteiten van Mekong River View Resort zijn beperkt, maar het hotel beschikt wel over een heerlijk restaurant en café (het Viewpoint Café) met terras dat een prachtig uitzicht biedt over de rivier. Dit terras zit op korte loopafstand van het hotel zelf, aan de overkant van de straat. Ook is er een buitenzwembad met ligstoelen waar u kunt relaxen. Bij het hotel kunt u gratis gebruik maken van fietsen en transport naar het centrum met een golfkarretje.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.