Rama Tours

Luang Prabang, The Belle Rive

We zijn erg gecharmeerd van het kleine en prettige hotelletje The Belle Rive. Dit boutique hotel ligt dichtbij de Mekong rivier in het sfeervolle stadje Luang Prabang. Gevestigd in drie koloniale panden van twee verdiepingen, heeft het de elegante uitstraling van een kleine Franse auberge. Het Belle Rive hotel ligt zeer centraal en de meeste bezienswaardigheden van Luang Prabang bevinden zich op loopafstand. ook zijn er in de buurt verschillende restaurantjes waar u een lekker hapje kunt gaan eten.

Kamers
Er zijn slechts 13 kamers, verdeeld in mango rooms, superior rooms en junior suites. De voordeligste categorie kamers, de mango rooms, zijn weliswaar een beetje klein maar hebben een heerlijk terrasje aan de voorkant met zitjes en zijn leuk ingericht met een mix van Laotiaanse en westerse stijlen. Mooie houten vloeren en leuke unieke wastafels! Superior kamers zijn weliswaar een stuk ruimer, maar hebben helaas geen balkon of terras. De junior suites zijn het grootst, met aparte woon- en slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van airco, een kluisje, minibar en privé badkamer.

Faciliteiten
Het restaurant aan de overkant van de weg pal aan de rivier en onder de tamarinde bomen serveert uitstekende westerse en locale gerechten. Bij de receptie van het Belle Rive kunt u terecht voor tours door de omgeving of voor het huren van fietsen.

Meer informatie rondreis Laos »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.