Rama Tours

Gili Trawangan, Manta Dive resort

Manta Dive resort is een kleinschalig hotel met goed verzorgde kamers. Het hotel ligt midden in het zogeheten centrum van Gili Trawangan, op loopafstand van gezellige cafés en restaurants. Aan de overkant van de weg treft u het strand, dus u hoeft nooit ver te lopen voor een verfrissende duik!

Kamers
Het hotel telt 8 traditionele hutten, waarbij vooral gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen. Daarnaast heeft het hotel onlangs 3 kamers bijgebouwd: de zogeheten modern rooms. Alle kamers beschikken over dezelfde faciliteiten, waaronder airconditioning, badkamer met warm en koud water en televisie.

Faciliteiten
Manta Dive resort heeft een eigen duikschool met een groot scala aan duikmogelijkheden. Voor ieder wat wils dus! Het ontbijt wordt geserveerd in het Manta Café en in de avonden kunt u genieten van de gezelligheid aan de Chappie’s Bar. Zowel in het café als aan de bar kunt u overigens ook terecht voor een lekker broodje, een gezonde salade of een vers fruitsapje.

Meer informatie rondreis Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.