Rama Tours

Manokwari, Mansinam Beach hotel

Het Mansinam Beach hotel is een eenvoudig hotel met redelijke kamers dat wweliswaar wat van het stadscentrum van Manokwari af ligt, maar in tegenstelling tot de andere fatsoenlijke hotels (Aston Niu en Swiss Belhotel) pal aan zee ligt. Ondanks de naam is het niet echt een strandhotel, want het stukje zand voor de deur kun je nauwelijks een strand noemen, maar het mooiere Pasir Putih (‘wit strand’) ligt even verderop. Het ligt dus wel aan de heldere zee en de uitzicht over de baai, het Mansinam eiland en in de verte het Arfak gebergte is mooi.

Kamers

De kamers liggen niet op palen boven zee, zoals je uit de foto’s op hun website wel zou verwachten, maar zijn gevestigd in een drie verdiepingen tellend gebouwtje op het vaste land. Wij boeken altijd de seaview kamers, want hier kom je bij dit hotel toch voor. Deze kamers zijn netjes, maar aan de kleine kant en beschikken over onder andere airconditioning en een balkonnetje. De badkamers ruiken wat muffig en worden niet altijd even goed bijgehouden.

 Faciliteiten

Het (vis-) restaurant boven het water krijgt gemengde reviews, de ene keer is het heerlijk eten en de andere keer valt het tegen. Het zal afhangen van de vangst van de dag. Je zit hier wel mooi boven zee en de bediening is vriendelijk. Verdere faciliteiten heeft het hotel niet, behalve een pooltafel waar de lokale omwonenden vaak een spelletje komen spelen.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.