Rama Tours

Anuradhapura, Palm Garden Village hotel

Rustig gelegen in een bosrijke omgeving is het Palm Garden Village een goede uitvalsbasis om de omgeving van Anuradhapura te verkennen. Van hieruit bezoekt u de bijzondere bezienswaardigheden van de Culturele Driehoek, waaronder de vele goed bewaarde ruïnes, boeddhistische bouwwerken en stoepa’s. Daarnaast is het ook een heerlijk hotel om uzelf terug te trekken en te genieten van rust en de natuur. Het hotel ligt in een grote tropische tuin aan een waterreservoir dat vogels en zelfs ook olifanten aantrekt.

Kamers
Het hotel telt 40 kamers en 10 suites die over het terrein verspreid liggen. De kamers met hoge plafonds zijn knus ingericht in traditionele stijl en voorzien van een eigen badkamer met douche, airconditioning, minibar en televisie. Tevens hebben de kamers een eigen veranda om aan het einde van de dag een boekje te lezen.

Faciliteiten
Palm Garden Village hotel beschikt over een mooie grote tuin, zwembad en een restaurant en bar. In het restaurant worden zowel lokale als westerse gerechten geserveerd. Ook heeft het hotel een eigen kapelletje. Andere faciliteiten van het hotel zijn een Ayurveda spa, fitnessruimte, wasserette, roomservice en excursiebalie.

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.