Rama Tours

Kandy, Suisse hotel

In het hart van Kandy met prachtig uitzicht over het meer bevindt zich het koloniale Suisse hotel. De entree in de ruime lobby met grote pilaren, marmer en authentieke details is een mooie binnenkomst. Het centrum en de beroemde Tempel van de Tand bevinden zich op loopafstand. Dit middenklasse hotel dateert uit de 17de eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Zo was het huis oorspronkelijk van een belangrijke minister en kwam het later (in de 18e eeuw) in handen van de Britten. Hierna werd het huis verkocht aan een dame uit Zwitserland en werd het een guesthouse. Hier heeft het hotel haar naam aan te danken. Ook heeft het hotel in de oorlog nog als militair commandocentrum gediend.

Kamers
Het Suisse hotel telt ongeveer 100 kamers allemaal gebouwd in koloniale stijl met klassieke houten meubels. De kamers zijn ruim en uitgerust met een televisie, kluisje, zithoek en een eigen badkamer.  De standaard kamers bieden uitzicht over de tuin of stad en de deluxe kamers bieden uitzicht over de tuin of het meer van Kandy. De kamers zijn iets gedateerd, maar ruim en schoon.

Faciliteiten
Het statige hotel heeft vele faciliteiten zoals een groot buitenzwembad met poolbar en ligbedden, een terras, grote tuin, biljartkamer, bar, spa en een restaurant waar u van westerse, oosterse en lokale gerechten kunt genieten. In de algemene ruimtes kunt u gebruik maken van wifi. Kortom, een prima keuze voor uw verblijf in Kandy.

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel