Rama Tours

Trincomalee, Jungle Beach resort

Dankzij haar ligging aan het prachtige strand bij Trincomalee en het weelderige achterland van Sri Lanka is het Jungle Beach resort met recht een schitterende accommodatie. De luxe villas liggen weid verspreid over een grote oppervlakte, dus rust en privacy zijn gegarandeerd. Deze stijlvolle accommodatie heeft alles dat u maar wenst. Ook het uiterst vriendelijke personeel doet er alles aan om van uw verblijf een succes te maken.


Kamers
De kamers zijn ondergebracht in 48 luxe villa’s en verdeeld in drie categorieën: Beach Villa, Jungle Villa en Lagoon Villa. Tevens is er de Jungle Cluster Villa, speciaal voor grotere groepen en families. Alle villa’s zijn stijlvol ingericht waarbij natuurlijke materialen zijn gecombineerd met een moderne stijl. Vanuit uw villa loopt u gemakkelijk het privéstrand op of de jungle in. De kamers zijn ruim en zeer verzorgd. Daarnaast heeft elke categorie iets kenmerkends zoals de hoge plafonds in de Beach Villa, en de zijdezachte bedlinnen en open badkamer in de Jungle Villa.


Faciliteiten
In het Jungle Beach resort staat de tijd even stil. U kunt optimaal genieten van zon, zee, strand en met mooie jungleachtige achterland van Trincomalee. Door haar ligging aan de oostkust is Trincomalee nog vrij onontdekt. Verken het gebied en maak kennis met de vissers, of ga snorkelen bij het nabij gelegen Pigeon Island. Het personeel vertelt u graag wat u allemaal kunt zien en doen. Blijft u liever dichtbij dan biedt het hotel voldoende faciliteiten om uzelf te vermaken. Onder andere het mooie zwembad met ligbedden, de luxe spa en een fitnessruimte behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.