Rama Tours

Trincomalee, Trinco Blu resort by Cinnamon

Trinco Blu by Cinnamon is een prachtig hotel wat direct aan het strand iets ten noorden van Tricomalee is gelegen. Hier kunt u heerlijk genieten van het mooie uitgestrekte witte zandstrand en blauwe zee. Het hotel is gebouwd in moderne stijl met veel wit en straalt rust uit. Het past daarom goed bij de omgeving. Vroeg in de ochtend en aan het einde van de dag kunt u soms vanaf het strand de lokale vissersmannen aanschouwen met netten vol verse vis. Een mooi gezicht om te zien!

Kamers
Het Trinco Blu by Cinnamon hotel beschikt over kamers in een wat groter gebouw. Deze kamers kijken allen uit over strand en zee. Daarnaast zijn er wat luxere kamers die in een wat kleiner gebouw zijn gelegen. Deze kamers liggen pal op het strand. Zodra u de deur van uw kamer opent stapt u met uw voeten in het witte zand. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, eigen luxe badkamer en balkon of terras met zitje.

Faciliteiten
Het hotel heeft een goed restaurant waar uitgebreide buffetten worden verzorgd. Er is volop keus in zowel Aziatisch als Westers eten. Daarnaast heeft het een seafood restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke verse vis. Er is een mooi groot buitenzwembad uitkijkend over het strand en de zee. Ook heeft het hotel een eigen gecertificeerde  PADI-duikschool waar u terecht kunt voor snorkel- en duiktochten naar het prachtige Pigeon Island. Tot slot zijn er tal van fijne ligbedjes en hangmatten op het strand voor het hotel en kan er in de namiddag beachvolleybal of tennis worden gespeeld.

Meer informatie rondreis Sri Lanka »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.