Rama Tours

Chiang Mai, Bodhi Serene hotel

Het Bodhi Serene hotel ligt erg gunstig in het centrum van de oude stad, in dezelfde straat als het Tamarind Village. Het is een mooi en comfortabel hotel, bestaande uit meerdere kleine gebouwen waarin zich de kamers bevinden. De bouwwijze en inrichting zijn gebaseerd op een combinatie van traditioneel en modern. Het Bodhi Serene heeft daardoor een stijlvolle en rustgevende uitstraling.

Kamers
Het hotel telt ongeveer 50 kamers, waarvan de deluxe rooms 40 vierkante meer groot zijn en de superior rooms 25 meter. Alle kamers zijn met veel hout ingericht en hebben een knusse en warme uitstraling. Ook de kamers zijn een goede mix van traditionele en moderne elementen. De ruime deluxe en executive kamers zijn van alle gemakken voorzien. Wenst u (nog) wat meer comfort dan kunnen we uiteraard ook de exclusieve suites aanbieden.

Faciliteiten
Het Bodhi Serene is gebouwd in traditionele Lanna stijl en heeft twee zwembaden, waarvan eentje op de rooftop, waar ook de poolbar is.  Het hotel beschikt over een goed restaurant dat zowel Thaise als internationale gerechten serveert. De knusse bar van het hotel ligt meteen aan het uitnodigende zwembad. In de spa kunt u terecht voor een ontspannende Thaise massage.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.