Rama Tours

Chiang Mai, Shewe Wana Boutique Resort

het sfeervolle boutique hotel Shewe Wana is omringd door een tropische tuin en is daarmee een oase van rust. Het Shewe Wana Boutique Resort is een knus viersterren resort op loopafstand van het oude stadsgedeelte en de avondmarkt van Chiang Mai.

Kamers
de kamers zijn klassiek ingericht met prachtige meubels die door de lokale bevolking van natuurlijke producten zijn gemaakt. Met in totaal 15 kamers is het Shewe Wana Boutique resort een kleinschalige accommodatie. Een leuk detail is dat het gehele resort (en dus ook de kamers) zijn ingericht met de vijf kleuren die volgens de traditionele Chinese overtuiging Feng Shui geluk brengen.

Faciliteiten
het Shewe Wana Resort heeft tweed eigen restaurants, en ook daar worden vooral lokale (biologische) producten gebruikt. Daarnaast biedt het hotel meerdere manieren om volledig te kunnen ontspannen, zoals yogalessen en massages in de spa. Na een dag op ontdekkingstocht in Chiang Mai kunt u heerlijk afkoelen in één van de twee zwembaden.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel