Rama Tours

Chiang Mai, Anantara resort

Het Anantara resort is een van de mooiste en meest luxe resorts van Chiang Mai. Dit vroegere Chedi resort is ontworpen door de beroemde, helaas in 2018 overleden, Australische architect Kerry Hill. En dat zie je aan alles. Het middelpunt van het resort wordt gevormd door een prachtig koloniaal gebouw waar ooit de Engelse ambassade was gevestigd. In dit gebouw bevindt zich nu een uniek restaurant en coole loungebar die zijn geïnspireerd op de Engelse Geheime dienst, met aan de muur de portretten van kopstukken van de MI6 en voormalige Engelse premiers, ministers en militaire leiders. Er is zelfs een verborgen private dining room die achter een boekenkast ligt verscholen.

Kamers
De suites zijn zeer sfeervol en een beetje minimalistisch ingericht, een soort vintage stijl uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Het resort telt in totaal 107 kamers, waarvan 52 “gewone” kamers, 35 suites en 25 service-suites in een apart gebouw aan de overkant van de weg. De kleinste suite meet al 55 vierkante meter en de wat grotere het dubbele aantal.

Faciliteiten
Het hotel heeft meerdere restaurants zowel binnen als buiten, een luxe spa, een enorm zwembad, heerlijk groot om lekker baantjes te trekken en ligt erg mooi direct aan de Ping rivier.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.