Rama Tours

Hua Hin, Anantasila villa by the sea beach hotel and resort

Het Anantasila ligt op zo’n 10 kilometer ten zuiden van het historische strandplaatsje Hua Hin, net zuidelijk van de beroemde chopstick mountain (Khao Tabiek) en vlakbij de pier voor de boot naar Pattaya.

Kamers
Anantasila ligt pal aan zee en heeft 73 kamers verdeeld over 8 verschillende kamertypes. De kamers zijn ruim van opzet en de meeste zijn gedecoreerd in de noord Thaise Lanna stijl. Alle kamers beschikken over een terras of balkon, hebben een minibar en koffie- en thee faciliteiten, haardroger en u kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Faciliteiten
Uiteraard heeft het hotel een mooi zwembad, fitnessruimte en spa. Dit resort ligt aan een breed, 5 kilometer lang strand en is bij uitstek een familiehotel, maar ook geschikt voor stelletjes. Dichtbij, aan de voet van de chopstick mountain, liggen de beste seafood restaurants van Hua Hin maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bij het hotel te dineren.

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.