Rama Tours

Hua Hin, Centara Grand Beach resort & Villa’s Hua Hin

Het Centara Grand resort is het oudste hotel van Hua Hin en stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw toen de spoorlijn van Bangkok naar Maleisië ook een stop maakte in het toen nog slaperige vissersdorpje Hua Hin. De oorspronkelijke naam van het resort was dan ook het Railway hotel. Het is samen met het naastgelegen Hilton hotel het meest centrale hotel van Hua Hin, met alle winkeltjes, restaurants en markten op loopafstand.

Kamers
Dit luxe en koloniale resort ligt op zeer uitgestrekte terrein van weelderige tropische tuinen in het hart van Hua Hin, direct aan het strand. De kamers zijn ruim, chique en comfortabel.

Faciliteiten
De tuin is romantisch en de lobby, bar en restaurants ademen de sfeer van weleer. Uiteraard is er een groot zwembad, mooie spa, fitness ruimte en overal gratis wifi in het resort. Voorts zijn er diverse overheerlijke restaurants voor het ontbijt, de lunch en het diner. De uitstraling van dit hotel is uniek. Je nadert de open lobby via de brede oprijlanen en wordt overweldigd door de authentieke pracht en praal. Het hotel is geheel gerenoveerd en voldoet volledig aan de moderne eisen van een luxe vijfsterren hotel. Voor wie het zich kan en wil permitteren de beste keus in Hua Hin!

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.