Rama Tours

Langkawi, Tanjung Rhu resort

Het Tanjung Rhu resort op Langkawi is een van de mooiste hotels van Maleisië. Dit zeer luxe resort ligt op de meest noordelijke punt van Langkawi, niet ver van de Thaise grens. Het Tanjung Rhu is het enige resort in dit gedeelte van het eiland, waarmee haar exclusiviteit en de privacy van de gasten zijn gewaarborgd. Het resort ligt op een groot privé terrein en vormt een schilderachtige en onaangetaste enclave van rust. Het Tanjung Rhu nestelt zich in de schaduw van weelderige Casuarine-bomen en is direct gelegen aan een langgerekte paradijselijke baai, uitlopend in het kristalheldere aquamarijne water van de Andaman zee, waaruit imposante karstrotsen loodrecht oprijzen.

Kamers
Het resort telt 135 comfortabele en ruime kamers, variërend van de Damai suite met een oppervlak van 50 m² tot de Anjung suite, die ruim100 m² groot is. Alle kamers zijn zeer smaakvol ingericht, met teakhouten vloeren en bekleed en gestoffeerd in fijne Thaise zijde en pure Indiase katoenen. De kamers bieden schitterend uitzicht over de zee, de weelderige tuin of het zwembad.

Faciliteiten
Dit luxueuze hotel biedt een groot scala aan faciliteiten en activiteiten aan. Het hotel beschikt onder andere over drie sfeervolle restaurants, maar liefst drie zwembaden en tennisbanen. De service is uitstekend en er wordt geregeld activiteiten georganiseerd zoals boottochten en wandelingen door de prachtige natuur.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.