Rama Tours

Langkawi, The Datai

The Datai is een exclusief en luxe hotel dat gelegen is een regenwoud van ruim 10 miljoen jaar oud op het vakantie-eiland Langkawi. Het hotel behoort evenals het zusterhotel The Andaman tot dezelfde eigenaar. The Datai is echter nog iets exclusiever dan The Andaman en iets minder op kinderen gericht. Het resort is de ultieme combinatie van natuurbeleving, luxe en rust. Het privé wandelpad van het resort leidt u naar het idyllische witte zandstrand van Datai, één van de mooiste stranden van het eiland. Voor wat betreft de inrichting is duidelijk merkbaar dat de prachtige omgeving de inspiratiebron is geweest. Er is veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, en sfeer, comfort en luxe gaan hier hand in hand. Vanuit het resort loopt u direct het regenwoud in waar u kunt wandelen en mountainbiken, of u wandelt richting zee waar u kunt snorkelen. Ontspanning of juist actie, u zult zich hier geen moment vervelen.

Kamers
Het hotel beschikt over 110 kamers. De kamers zijn heel ruim en sfeervol ingericht met een combinatie tussen Balinese en Maleisische stijl. De Deluxe kamers zijn gelegen in het zes verdiepingen tellende hoofdgebouw. Voor mensen die meer privacy zoeken, zijn er ook enkele villa’s waaronder 5 poolvilla’s met een eigen zwembad en een jacuzzi buiten.

Faciliteiten
Er zijn twee zwembaden. Het kleinere zwembad is dicht bij het strand gelegen. Daarnaast beschikt het hotel over een heerlijke spa en een eigen golfbaan. Een heerlijk hapje eten kan in de verschillende restaurants en bars van het hotel. The Datai biedt de uitstekende service die in het beeld van deze luxe accommodatie past. U kunt in alle rust en luxe genieten van uw vakantie in deze unieke accommodatie.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.